Onze partner TOPCLASS Carservice voert alle behandelingen voor ons uit, waaronder:

 

2 Componenten Lak Coating (NANO Coating)

(KIJK HIER VOOR DE PRODUCT SPECIFICATIES)

 

Iedereen wil wel een auto die “altijd schoon” blijft, maar tot nu toe leek dit onmogelijk. Toch is er nu een techniek die dit wel grotendeels heeft bereikt. Er is een techniek waarmee u uw auto amper hoeft schoon te maken. Uw auto wordt eerst gereinigd, wij gebruiken hiervoor een hydrofobische shampoo om de auto te wassen en de aanhechting van de 2 componenten coating op basis van NANO technologie te doen verbeteren. Daarna worden alle carrosseriedelen in verschillende fases microfijn gepolijst met hoogwaardige 3M polijstproducten. Door dit polijstproces worden alle krassen voor 90% verwijderd en wordt de hoogglans van de autolak maximaal hersteld. Het is juist deze ultieme samenwerking en aanhechting waardoor de 2 componenten coating op basis van NANO technologie zo goed zijn werk kan doen. Als laatste wordt dan de 2 componenten coating op basis van NANO technologie aangebracht.

 

Auto polijsten + Showroom Status

Auto dof, verweerd of vol met krassen? Ons kunt u ook uw auto laten polijsten inclusief een showroomstatus behandeling. Met meer dan 25 jaar ervaring is ook uw auto bij ons in veilige handen.
In de eerste fase van deze behandeling wordt de auto eerst grondig en professioneel gereinigd, met inbegrip van alle deursponningen, wielkasten en velgen. De gehele carrosserie wordt handmatig gewassen en vervolgens onder hoge druk schoongespoten.

Hierna volgt de exterieur lak behandeling waarbij de autolak vakkundig krasvrij wordt hersteld door middel van onze eigen lak correctietechnieken. In dit proces worden alle carrosseriedelen in verschillende fases microfijn gepolijst met hoogwaardige 3M polijstproducten. Door dit polijstproces worden alle krassen voor 90% verwijderd en wordt de hoogglans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces met een hoogwaardig 3Mwax- product of, optioneel, de 2 componenten coating op basis van NANO technologie (zie boven) afgewerkt, hierdoor is de lak maximaal beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

In de derde fase worden alle kunststof onderdelen zoals bumpers, stootlijsten, spiegelhouders, raam, deurrubbers en banden, behandeld met een “Special Care” product, waardoor deze hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug en worden voorzien van een beschermlaag. Ook alle deursponningen en dorpels worden hierin meegenomen.

 

Showroom Status

Tijdens de professionele interieurbehandeling wordt het gehele interieur van de auto microfijn gestofzuigd (inclusief koffer- en reservewiel ruimte) en worden alle denkbare kunststof onderdelen gereinigd en behandeld met een “Special Care” product. Hierdoor krijgen de kunststof onderdelen hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug.

Afhankelijk van de staat en leeftijd, wordt ook alle stoffen bekleding – inclusief hemelbekleding – compleet machinaal gereinigd. Voor lederen bekleding bestaat ook de mogelijkheid deze met een speciale NANO coating te laten behandelen. Tenslotte worden de ramen aan binnen- en buitenzijde gereinigd en verkeert uw auto weer in absolute showroomstaat.

 

OZON Behandeling

Een ozon behandeling voor de auto hebben wij ook in ons assortiment.Wilt u de geur van rook, huisdieren of gemorste drank laten verwijderen uit uw auto? Onze ozon behandeling is een geweldige oplossing!

De ozon behandeling is een proces waarbij een ozongenerator in het voertuig wordt geplaatst en door het gebruik van hoogspanningselektriciteit Oxygen (O2) in Ozon (O3) wordt omgezet, waardoor de binnenomgeving van het voertuig wordt gereinigd en aanwezige bacteriën, virussen en schimmels doodmaakt.

 

Interieur Reinigen

Tijdens de professionele interieurbehandeling wordt het gehele interieur van de auto microfijn gestofzuigd (inclusief koffer- en reservewiel ruimte) en worden alle denkbare kunststof onderdelen gereinigd en behandeld met een “Special Care” product. Hierdoor krijgen de kunststof onderdelen hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug.

 

Zoals u begrijpt nemen deze behandelingen tijd in beslag en kunt u niet gebruikmaken van uw auto. Als speciale service kunt u deze behandelingen ook laten uitvoeren als u op zakenreis of vakantie gaat en vliegt vanaf Schiphol Airport, kijk hier naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact op!