Super Cleaner

Omschrijving

Super Cleaner is een milieuvriendelijke formule gemaakt op basis van geconcentreerde sinaasappel- en citroensappen en geeft heerlijke frisse geur.
Het is speciaal ontwikkeld om de coating producten van Nano Coating Technologie het beste te laten werken. Het verwijdert hardnekkige vuil en aanslag op alle ondergronden en behoud de natuurlijke nieuwe uitstraling van het materiaal. Zorgt voor behoud van de originele kleur en geschikt voor alle materialen. Super Cleaner verwijdert geen groene aanslag of mos, gebruik hiervoor onze Anti Alg Schimmel Mos oplossing.

Toepassing

Alle materialen (Steen, Hout, Glas, Kunststof & Metaal)

Kijk hier voor foto’s van recente projecten

Advies

Maak de ondergrond Alg, Schimmel en Mos vrij met Anti Alg Schimmel Mos

 

Bestelinformatie

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 liter verpakkingen

1 liter is voldoende voor 50 vierkante meter.

Klik hier om naar de winkel te gaan.

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 liter Super Cleaner met 20 liter water. Spuit dit met een drukspuit. Na 60 minuten intrekken is het oppervlak gereed om schoon te maken met een hogedrukreiniger en water.

 

Veiligheidsinformatie

Super Cleaner irriteert de huid in het algemeen niet. Normaal reinigen met water en zeep is aanbevolen. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN

Bevat geen chemicaliën.

Etiket