Hout-Steen Coating

Omschrijving

1 component coating op basis van NANO technologie. Deze coating zorgt ervoor dat het behandelde oppervlak vrij blijft van beschadiging of aantasting door natuurlijke elementen zoals water, vuil, zonlicht en reduceert de natuurlijke groei van algen, schimmels en mossen. Ook heeft de coating een sterk isolerende werking, hierdoor kunt u uw investering gemakkelijk terugverdienen op de besparing op uw energierekening. Lees hier meer over de warmteverlies reductie.

 

Toepassing

Alle soorten Hout en Steen, inclusief natuursteen zoals Dakpannen, muren, gevels, schuttingen, ornamenten en vijvers.

NIET toepassen op oppervlakken waarop gelopen wordt.

Kijk hier voor foto’s van recente projecten

Advies

Maak de ondergrond Alg, Schimmel en Mos vrij met Anti Alg Schimmel Mos en reinig het oppervlak met Super Cleaner

 

Bestelinformatie

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 liter verpakkingen.

1 liter is voldoende voor 10 vierkante meter.

Klik hier om naar de winkel te gaan.

Gebruiksaanwijzing

Spuit de Hout-Steen Coating met een drukspuit, op een droge en zonnige dag (minimaal temp 15 graden), op het te behandelen gebied. Laat het behandelde gebied minimaal 1 uur drogen.  Indien gewenst, kunnen wij deze behandeling ook voor u uitvoeren, voor meer informatie over dergelijke behandeling kunt u contact opnemen.

 

Veiligheidsinformatie

Voorzorgsmaatregelen zoals die van toepassing zijn bij chemicaliën dienen te worden nageleefd. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden. Giet dit product niet in het open riool of open water.

 

Etiket