Anti Alg, Schimmel, Mos

Omschrijving

Anti Alg Schimmel Mos verwijdert schimmel, algen en mos van patio’s, muren, daken, hekken en terrasvloeren. Dit product wordt geactiveerd door UV stralen van de zon na een inwerkperiode van 3/4 zonnige dagen zijn de restanten gemakkelijk te verwijderen met water en een hogedrukspuit.
Voor het beste schoonmaak resultaat na deze behandeling het oppervlak inspuiten met Super Cleaner.

Toepassing

Alle oppervlakken waar op groene alg aanslag of mos op zit zoals terrasvloeren, tuinmeubelen, gevels, schuttingen van alle soorten hout, (natuur)steen of beton.

Kijk hier voor foto’s van recente projecten

Bestelinformatie

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 liter verpakkingen

1 Liter is voldoende voor 100 vierkante meter.

Klik hier om naar de winkel te gaan.

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 liter Anti Alg-Schimmel-Mos met 10 liter water. Spuit dit met een drukspuit, op een droge zonnige dag (minimaal temp 15 graden), op het te behandelen gebied 100 vierkante meter. Na 3/4 zonnige dagen is het oppervlak grijs/zwart geworden en gereed om schoon te maken met Super Cleaner en een hogedrukreiniger en water.

 

Veiligheidsinformatie

Anti Alg-Schimmel-Mos irriteert de huid in het algemeen niet. Normaal reinigen met water en zeep is aanbevolen. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden. Giet dit product niet in het open riool of open water.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN

Bevat alkyldimethylbenzyl ammoniumchloride > 1%

 

Etiket