Lak Coating

Omschrijving

2 componenten coating op basis van NANO technologie met een op silicium gebaseerde werkzame stof Silicium Oxide (Si O2). Dit product resulteert in een verbinding op moleculaire niveau met de lak en voorziet deze van een diepere kleur en optimale glanzende lak verzegeling. Een goede voorbehandeling van de carrosserie lak is noodzakelijk voordat de coating, bij voorkeur, professioneel wordt aangebracht en heeft een grote invloed op het uiteindelijke resultaat.

 

Toepassing

Voertuigen (Auto’s, caravans, campers, boten, motoren)  waarvan de (metalen) carrosserie en velgen zijn voorzien van lak en metaalconstructies, bruggen, gevelbeplating en scheepsrompen

 

Bestelinformatie

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 liter verpakkingen. U dient van elk component (Prof A & Prof B) de juiste hoeveelheid (1:1) te bestellen.

1 Liter (GEMENGD PRODUCT) is voldoende voor 50-60 vierkante meter of 10 gemiddelde auto’s

Klik hier om naar de winkel te gaan.

Gebruiksaanwijzing

Dit product is minder geschikt voor consumenten. De toepassing dient uitgevoerd te worden door car detailing specialisten.

Vul ‘n sprayflacon (100ml) met 50 ml PROF A en 50 ml PROF B coating. Voor een personenauto heeft u 75-100 ml nodig. Schud de gesloten flacon ongeveer 5 minuten. Spray (met een afstand van ~20 cm) de vet en krasvrije ondergrond in. Smeer met een schone micro-vezel doek het oppervlak uit zodat de coating gelijkmatig verdeeld is. Laat de coating 15 minuten intrekken, verwijder daarna de coating met een schone micro-vezel doek en poets het oppervlak uit tot er geen strepen meer zichtbaar zijn.

Gemengd is de metaal coating tot 24 uur na het mengen houdbaar. Los zijn de PROF A en PROF B, in hun originele verpakking en donker en koel bewaard minimaal 1 jaar houdbaar.

Voor meer informatie over dergelijke behandeling kunt u contact opnemen of hier verder lezen..

 

Veiligheidsinformatie

Voorzorgsmaatregelen zoals die van toepassing zijn bij chemicaliën dienen te worden nageleefd. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden. Giet dit product niet in het open riool of open water.

 

Etiket