Glas Coating

Omschrijving

1 component coating op basis van NANO technologie. Deze coating zorgt ervoor dat het behandelde oppervlak vrij blijft van beschadiging of aantasting door natuurlijke elementen zoals water, vuil, zonlicht en vermindert de aanhechting van algen, schimmels en mossen.

 

Toepassing

Alle soorten Glas zoals Ramen, Puien, Etalages, gevelafwerking en zonnepanelen.

NIET toepassen op oppervlakken waarop gelopen wordt.

Kijk hier voor voorbeelden

Advies

Maak de ondergrond Alg, Schimmel en Mos vrij met Anti Alg Schimmel Mos en reinig het oppervlak met Super Cleaner

 

Bestelinformatie

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 liter verpakkingen.

1 Liter is voldoende voor 60-70 vierkante meter.

Klik hier om naar de winkel te gaan.

Gebruiksaanwijzing

Vul ‘n sprayflacon (100ml) met Glas protector. Spray (met een afstand van ~20 cm) de schone en droge ondergrond in. Smeer met een schone micro-vezel doek het oppervlak uit zodat de protector gelijkmatig verdeeld is. Laat de protector 10 minuten intrekken, verwijder daarna de protector met een schone micro-vezel doek en poets het oppervlak uit tot er geen strepen meer zichtbaar zijn. 1 liter is voldoende voor 60-70 vierkante meter. Indien gewenst, kunnen wij deze behandeling ook voor u uitvoeren, voor meer informatie over dergelijke behandeling kunt u contact opnemen.

 

Veiligheidsinformatie

Voorzorgsmaatregelen zoals die van toepassing zijn bij chemicaliën dienen te worden nageleefd. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden. Giet dit product niet in het open riool of open water.

 

Etiket