Showroom Status + 

Auto dof, verweerd of vol met krassen? Ons kunt u ook uw auto laten polijsten inclusief een showroomstatus behandeling. Met meer dan 25 jaar ervaring is ook uw auto bij ons in veilige handen.

In de eerste fase van deze behandeling wordt de auto eerst grondig en professioneel gereinigd, met inbegrip van alle deursponningen, wielkasten en velgen. De gehele carrosserie wordt handmatig gewassen en vervolgens onder hoge druk schoongespoten.

Hierna volgt de exterieur lak behandeling waarbij de autolak vakkundig krasvrij wordt hersteld door middel van onze eigen lak correctietechnieken. In dit proces worden alle carrosseriedelen in verschillende fases microfijn gepolijst met hoogwaardige 3M polijstproducten. Door dit polijstproces worden alle krassen voor 90% verwijderd en wordt de hoogglans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces met een hoogwaardig 3Mwax- product of, optioneel, de 2 componenten coating op basis van NANO technologie (zie boven) afgewerkt, hierdoor is de lak maximaal beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

In de derde fase worden alle kunststof onderdelen zoals bumpers, stootlijsten, spiegelhouders, raam, deurrubbers en banden, behandeld met een “Special Care” product, waardoor deze hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug en worden voorzien van een beschermlaag. Ook alle deursponningen en dorpels worden hierin meegenomen.

Odoo • Tekst en afbeelding